Proizvajamo

V skupini GEN skrbimo za zanesljivo proizvodnjo električne energije iz trajnostnih in nizkoogljičnih virov. Najpomembnejša vira za proizvodnjo električne energije v elektrarnah skupine GEN sta jedrska in vodna energija. 

Tržimo in prodajamo

Nadaljujemo začrtano pot trgovanja in prodaje električne energije ter na podlagi lastnih znanj in sposobnosti prodamo vse več električne energije, proizvedene iz lastnih virov.

Novice
Tehnogenij letos z razširjenim programom pritegnil okoli 400 obiskovalcev
Na prvo oktobrsko soboto sta Šolski center Krško-Sevnica in podjetje GEN energija v Vrbini v Krškem pripravila že šesto prireditev »Tehnogenij«, namenjeno vsem, ki jih povezuje navdušenje nad tehniko in tehniškimi vedami. Pri tem je spodbudno, da zanimanje za dogodek predvsem med mladimi iz leta v leto raste, glas o Tehnogeniju pa vztrajno sega tudi v druge konce Slovenije in celo Hrvaške, od koder privablja nove skupine obiskovalcev in razstavljavcev. Letos se je pred Informacijskim središčem GEN zbralo okoli 400 obiskovalcev, prireditev pa raste tudi vsebinsko, saj so organizatorji k sodelovanju pritegnili 18 organizacij – največ osnovnih, srednjih šol in fakultet ter posavskih tehniških društev doslej – ki so skupno predstavile 27 različnih vsebin.  Več...
Letno poročilo 2015 Letno poročilo 2015
Predstavitveni video skupine GEN Predstavitveni video skupine GEN