SLO | ENG

Nadzorni svet GEN energije imenoval direktorja družbe

Krško, 22.05.2015

Nadzorniki GEN energije so na današnji redni seji za direktorja družbe soglasno imenovali Martina Novšaka. Na razpis za direktorja sta prispeli dve prijavi, z obema kandidatoma pa je nadzorni svet danes opravil razgovor. Nadzorniki so oba kandidata ocenili kot strokovna in izkušena, s predstavitvijo prihodnje vizije družbe pa jih je bolj prepričal dosedanji direktor družbe, Martin Novšak. več »


Martin Novšak na čelu upravnega odbora GZS Območne zbornice Posavje, Krško

Krško, 11.05.2015

Na Gospodarski zbornici Slovenije so aprila letos potekale volitve v organe GZS. Na volitvah so bili izvoljeni člani Upravnega odbora GZS Območne zbornice Posavje, Krško in predstavniki posavskega gospodarstva, ki bodo njegove interese zastopali v Skupščini GZS. Med slednjimi je bil izvoljen tudi direktor družbe GEN energija Martin Novšak. več »


Osnovnošolci na kvizu Mladi genijalci navdušili z znanjem o energetiki

 
 

Krško, 21.04.2015

V torek, 21. aprila 2015, se je v Krškem odvijal zaključni kviz projekta Mladi genijalci. Na tekmovanju, ki ga že tretje leto zapored organizirata podjetji GEN energija in Nuklearna elektrarna Krško, so se tokrat pomerili učenci posavskih osnovnih šol. več »